hittalån

Om oss

Att hitta ett lån som känns bra till 100 % är inte alltid det lättaste och av den anledningen finns vi här för er. Vi hjälper er att välja ut en bra kreditgivare som passar just er och era behov bra.

Vi som driver denna hemsida har mångårig erfarenhet av lån och ekonomi då vi arbetat med detta sedan lång tid tillbaka. Det var under 2009 vi startade vår första sajt inom lån online, så vi vet vad som krävs för att vara de bästa inom området.

Kunskap och fakta

Idag är vi tre personer som arbetar tillsammans och en av oss står för att design och att programmera medan två av oss tar hand om research och att skriva texter. Vi är noga med att alltid dubbelkolla all fakta så att det är 100 % korrekt. Då vi som skriver texterna på sajten är kunniga inom just ekonomi och lån så kan du vara säker på att det du läser här alltid kommer från en kunnig persons ”penna”.

Vi gör lån enkelt

Utöver att skapa texter som är kunskapsbaserade så har vi även två andra mål med vår hemsida och det är 1) att hjälpa dig få ett lån som blir godkänt och som har bra villkor och 2) att erbjuda en sajt som är enkel för dig att förstå och använda. För att det ska vara enkelt för dig att förstå så lägger vi mycket tid på att förenkla och förklara begrepp, för ju mer du förstår innan du ansöker om ett lån, desto bättre.

Vi har skapat en bra mobil version av vår sajt, eftersom vi vet att det är många av er som gärna använder telefonen för att ta reda på den information som vi har här på sajten. Mobilupplevelsen har för oss varit prioritet nummer 1 sedan många år tillbaka och det märker du så fort du surfar in via din mobila webbläsare.

Kontakta oss »

Följ oss på Twitter

Läs även våra recensioner på Trustpilot

Hitta Lån
© Copyright Hitta Lån (Hittalån.nu) 2020. Kontakt | Om oss | Allmänna Villkor | Integritetspolicy | Twitter
Anslutningen till denna sidan är krypterad med SSL-certifikat från LetsEncrypt. Till början ↑